Over ons

Bijna dagelijks spreken wij met professionals die hard bezig zijn om duurzaamheid in hun organisatie verder te brengen. Dat kan zijn omdat ze duurzaamheid in hun functieomschrijving hebben staan, of omdat ze dat zelf echt belangrijk vinden.

Vaak horen we van diezelfde ambitieuze mensen dat het lastig is om collega’s mee te krijgen, en echte duurzame verandering in hun organisatie te realiseren.

En toen ontstond het idee: “Hoe gaaf is het om elke werkweek te starten met duurzaamheid?”. En de naam: de Duurzame Dagstart.

Tijdens dit programma krijg je bij de start van de week, samen met andere ambitieuze en leergierige professionals, concrete handvatten uit de klimaatpsychologie en veranderkunde. Wij delen theorie en jullie leren met én van elkaar. Zo kun je een boost geven aan verduurzaming in én op je werk.

Samen maken we Nederland duurzamer!

Heel krachtige aanpak. Voeding vanuit de theorie, de diepte in met deelnemers van andere organisaties en je committeren aan je eigen actie.
Eva - GalanGroep

Wie zijn wij?

Jeanine Pothuizen

De Verandercoach

Voor mij is een organisatie een verzameling mensen. Wil je je duurzame ambities realiseren? Dan heb je niet alleen een technische, rationele uitdaging. De sociale en psychologische kant speelt net zo hard een rol.

Zachte en schijnbaar verborgen aspecten kunnen leiden tot onverwachte belemmeringen en spanning. Graag zet ik me in om professionals te helpen deze factoren juist in te zetten als katalysator van de verandering.

Joep Postma

Chef Planet

Als Chef Planet merk ik dat gedrag en keuzes van het individu (bottom-up) en strategie en beleid vanuit het management (top-down) samen zorgen voor werkelijk duurzame verandering.

Met de Duurzame Dagstart help ik professionals om duurzame en betekenisvolle keuzes te maken in samenwerking met hun collega’s. Daarnaast help ik organisaties als Chef Planet om hun strategie, verdienmodel en processen toekomstbestendig in te richten, in harmonie met de aarde.

Wil je vrijblijvend kennismaken en direct concreet iets leren voor jouw werkpraktijk?

Neem contact op

Heb je een vraag over de Duurzame Dagstarts? Of wil je onderzoeken hoe het programma past bij jouw leerwens?

Stuur ons dan een berichtje, mail naar info@duurzamedagstart.nl of bel naar 06 123 68 634. We helpen je graag verder!